Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
4°
Kangal Gündem Gazetesi | Eğitim | Geleceğin Hekimleri İçin Moral ve Motivasyon Etkinliği

Geleceğin Hekimleri İçin Moral ve Motivasyon Etkinliği

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimleri Günü ve Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte kutlama, müzik dinletisi, pasta kesimi ve teşekkür belgeleri takdimi gerçekleştirildi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimleri Günü ve Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte kutlama, müzik dinletisi, pasta kesimi ve teşekkür belgeleri takdimi gerçekleştirildi.

MUHABİR: Nusret Sarıbek

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde, Diş Hekimleri Günü ve Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla özel bir etkinlik düzenlendi. Fakülte Dekanlığı tarafından organize edilen programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayati Öztürk, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Recai Zan, akademisyenler, asistanlar, öğrenciler ve idari personel katıldı.

Müzik dinletisi ile başlayan etkinlik, günün anlamına özel pasta kesimiyle devam etti. Programda yapılan konuşmalarda diş hekimliğinin toplum sağlığındaki önemine dikkat çekilirken, geleceğin diş hekimlerine başarı dilekleri iletildi.

Etkinlik kapsamında, Toplum Ağız Diş Sağlığı faaliyetlerinde katkı sağlayan akademisyenlere, asistanlara ve öğrencilere teşekkür belgeleri takdim edildi.

Programın ardından Fakülte Dekanı Prof. Dr. Recai Zan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayati Öztürk, fakülte binasını ve yapımı tamamlanan poliklinikleri gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

 

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...