reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
-0°
Kangal Gündem Gazetesi | Videolar | Sivas | 1,5 Metre Duası Tuttu: Adem Uzun’dan Kar ve Bereket Açıklaması

1,5 Metre Duası Tuttu: Adem Uzun’dan Kar ve Bereket Açıklaması

Belediye Başkanı Adem Uzun, etkili kar yağışının bereket getirdiğini belirterek barajlar ve yer altı su kaynakları için umutlu olduklarını söyledi. Belediye ekipleri şehir genelinde karla mücadeleyi sürdürüyor.

Belediye Başkanı Adem Uzun, etkili kar yağışının bereket getirdiğini belirterek barajlar ve yer altı su kaynakları için umutlu olduklarını söyledi. Belediye ekipleri şehir genelinde karla mücadeleyi sürdürüyor.

MUHABİR: Recep Karataş

“Yeter ki Yağsın”: Başkan Adem Uzun’dan Hafif Espirili Kar Açıklaması

Kış mevsiminin başında edilen “1,5 metre kar yağsa yeter” duası fazlasıyla kabul oldu. Şehir genelinde etkili olan yoğun kar yağışıyla birlikte bereketin de kapıları aralandı.

Belediye Başkanı Adem Uzun, kar yağışının barajlar ve yer altı su kaynakları açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, “Rabbimiz rahmetini ve bereketini ziyadesiyle gönderdi. Bu yağışların kuraklığı azaltmasını, barajlarımızı doldurmasını temenni ediyoruz” dedi.

Yoğun kar yağışına rağmen şehir içi ulaşımın aksamaması için ekiplerin sahada olduğunu vurgulayan Başkan Uzun, tüm bölgelerde eş zamanlı olarak karla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti.

“Yeter ki yağsın, biz her şartta hazırız” mesajı veren Uzun, belediye ekiplerinin iş makineleriyle 7/24 görev başında olduğunu ifade etti. Kar yağışı vatandaşlara bereket, belediye ekiplerine ise yoğun mesai getirdi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...