BBP Sivas İl Başkanı Ahmet Polat’ın Vefatı ve Cenaze Programı Hakkında Detaylar
Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas İl Başkanı Ahmet Polat, sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre Ahmet Polat, sabah saatlerinde aniden rahatsızlandı. Durumun bildirilmesi üzerine sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edilen Polat, burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Acı haber, başta ailesi olmak üzere BBP teşkilatı ve Sivas kamuoyunda derin üzüntüye yol açtı.
Ahmet Polat’ın vefatı, kısa süre önce yaşanan bir başka acı kaybı da yeniden gündeme getirdi. Polat’ın eşi Fatma Polat’ın yaklaşık dört ay önce hayatını kaybettiği öğrenildi. Aradan geçen kısa süreye rağmen yaşanan bu iki kayıp, Polat ailesi ve yakın çevresi için büyük bir hüzün oluşturdu.
BBP Sivas teşkilatında uzun yıllardır çeşitli görevlerde bulunan Ahmet Polat’ın cenaze törenine ilişkin detayların, ilerleyen saatlerde yetkililer tarafından kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.
