reklam
reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
2°
Kangal Gündem Gazetesi | Sivas | Adem Uzun: Gazetecilik Büyük Özveri Gerektiren Riskli Bir Meslek

Adem Uzun: Gazetecilik Büyük Özveri Gerektiren Riskli Bir Meslek

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde basın mensuplarıyla buluşarak demokraside basının önemini vurguladı.

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde basın mensuplarıyla buluşarak demokraside basının önemini vurguladı.

MUHABİR: İHA

Başkan Adem Uzun’dan Gazetecilere Anlamlı Kutlama Programı

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, şehirde görev yapan basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi. Basın mensupları ile tek tek tokalaşan Başkan Uzun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Gazeteciliğin zor bir meslek olduğuna dikkat çeken Uzun, büyük özveri ile yapılabildiğini ifade etti.

Programda konuşan Başkan Adem Uzun, 

"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Gazetecilik gerçekten zor bir meslek. Karda, tipide, fırtınada habercilik yapan arkadaşlarımız var. Doğal felaketlerin içerisinde ya da savaş ortamlarında gazetecilik yapan arkadaşlarımız var. Zor diyoruz ama bir o kadar da riskli bir mesleği oluşturuyor. Bu zor şartlar içerisinde halkın bilgiye erişmesi, doğru bilgilendirilmesi çok önemli. Bizler de bunlara gazeteciler üzerinden ulaşıyoruz. Basın, aslında demokrasinin olmazsa olmazı. Siyasi partiler, STK'lar, basın olmazsa olmaz. Bir ülkede bu mekanizmalar güzel işliyorsa demokratik açıdan ileri düzeyde olduklarını görüyoruz. Basın, aynı zamanda demokrasinin de en önemli bileşenlerinden birini oluşturuyor. Şehrin ilerlemesi, gelişmesi, halka doğru bilginin aktarılması noktasında basının çok önemli bir yer teşkil ettiğini ifade etmem gerekiyor" 

dedi.

Başkan Uzun, konuşmaların ardından basın mensupları ile sohbet etti.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...