Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
4°
Kangal Gündem Gazetesi | Gündem | Kızılırmak'la Şehrin Çehresi Değişecek

Kızılırmak'la Şehrin Çehresi Değişecek

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, şehrin tarihi, kültürel ve doğal değerlerini canlandıracak Kızılırmak Projesi’nde hummalı çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, şehrin tarihi, kültürel ve doğal değerlerini canlandıracak Kızılırmak Projesi’nde hummalı çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

MUHABİR: Ayşe Vural

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Sivas’ın geleceğine yön verecek Kızılırmak Projesi’nde saha incelemelerinde bulundu. Altyapı ve bağlantı yollarının yapıldığı alanı gezen Başkan Uzun, yetkililerden gelinen son durum hakkında bilgi aldı.

Kızılırmak’ın Sivas için taşıdığı öneme dikkat çeken Uzun, 

“Şehrimizin tarihi, kültürü ve doğasını yeniden canlandıracak dev projenin ilk etabında çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor” 

ifadelerini kullandı.

İncelemelerin ardından proje müellifi Mimar Can Kubin ve proje ekibiyle değerlendirme toplantısı düzenlendi. Başkan Uzun, projedeki ilerlemenin yakından takip edildiğini ve halkın hizmetine sunulacak projede kalite ve estetiğin öncelikli olduğunu belirtti.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...