Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
8°
Kangal Gündem Gazetesi | Eğitim | SBTÜ Öğrencilerine İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

SBTÜ Öğrencilerine İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

İşkur Gençlik Programı kapsamında işbaşı yapan Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi öğrencileri, İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi alarak çalışma ortamında karşılaşabilecekleri riskler hakkında bilgilendirildi.

İşkur Gençlik Programı kapsamında işbaşı yapan Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi öğrencileri, İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi alarak çalışma ortamında karşılaşabilecekleri riskler hakkında bilgilendirildi.

MUHABİR: Erhan Aksoy

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) 1. Etap Konferans Salonu’nda, İşkur Gençlik Programı kapsamında işbaşı yapan öğrenciler için İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) eğitimi düzenlendi.

Eğitimi veren SBTÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Mehmet Durak, öğrencileri iş güvenliği kuralları, çalışma ortamında karşılaşabilecekleri tehlikeler ve acil durumlarda uygulanacak prosedürler konusunda bilgilendirdi.

Eğitim, öğrencilerin işbaşı yaptıkları alanlarda güvenli ve bilinçli bir şekilde çalışmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...