reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
2
Kangal Gündem Gazetesi | Sivas | POS Oranları Düştü, Krediler Kolaylaştı: Esnafa Yeni Protokol

POS Oranları Düştü, Krediler Kolaylaştı: Esnafa Yeni Protokol

Sivas’ta esnafa destek için SESOB ile Şekerbank arasında POS oranları ve ticari kredilerde avantaj sağlayan protokol imzalandı.

Sivas’ta esnafa destek için SESOB ile Şekerbank arasında POS oranları ve ticari kredilerde avantaj sağlayan protokol imzalandı.

MUHABİR: Haber Merkezi
MUHABİR: Recep Karataş

Esnafa Finansal Destek Hamlesi: Sivas’ta POS ve Ticari Kredi Anlaşması İmzalandı

Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hakan Demirgil ile Şekerbank Sivas Şube Müdürü Özgür Kırankaya arasında, esnaf ve sanatkârlara yönelik avantajlı POS oranları ve uygun koşullarda ticari kredi imkânı sunan önemli bir protokol imzalandı.

Gerçekleştirilen anlaşma kapsamında, Sivas genelinde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkârların finansmana erişiminin kolaylaştırılması, işletme giderlerinin azaltılması ve ticari faaliyetlerinin desteklenmesi hedefleniyor. Protokol ile birlikte POS komisyon oranlarında esnafa özel indirimler sağlanırken, ticari kredilerde de uygun faiz oranları ve esnek ödeme koşulları sunulacak.

SESOB Başkanı Hakan Demirgil, imza töreninde yaptığı açıklamada, esnafın ekonomik olarak güçlenmesinin öncelikleri arasında yer aldığını vurguladı. Demirgil, “Esnaf ve sanatkârlarımızın finansal yüklerini hafifletmek ve işlerini daha sürdürülebilir hale getirmek adına bankalarla iş birliklerimizi sürdürüyoruz. Şekerbank ile gerçekleştirdiğimiz bu protokolün tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca Şube Müdürümüz Sayın Özgür Kırankaya’ya yeni görevinde başarılar temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Şekerbank Sivas Şube Müdürü Özgür Kırankaya ise esnafın her zaman yanında olduklarını belirterek, “Bu protokol ile POS komisyon oranlarında önemli avantajlar sunarken, ticari kredi kullanımında da esnafımıza özel fırsatlar sağlıyoruz. Anlaşmanın Sivas ekonomisine olumlu katkılar sunacağına inanıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından taraflar arasında protokol imzalanarak resmiyet kazandı. Yapılan anlaşmanın Sivas’taki esnaf ve sanatkârlara önemli bir finansal kolaylık sağlaması bekleniyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...