Mehmet Altıparmak Yönetiminde Erzurumspor Hazırlıkları
Trendyol 1. Lig’in 20. haftasında sahasında Erzurumspor’u konuk edecek olan Özbelsan Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Kırmızı-beyazlı ekip, bugün kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla çalışmalarına devam etti.
Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde yapılan idman, ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular, antrenmanın ilk bölümünde koşu ve esneme çalışmaları yaparak kaslarını maça hazırladı. Ardından pas organizasyonları ve top koruma çalışmaları gerçekleştiren Sivassporlu oyuncular, antrenmanın temposunu giderek artırdı.

İdmanın son bölümünde ise taktik çalışmalara ağırlık verildi. Erzurumspor maçına yönelik oyun planı üzerinde duran teknik heyet, özellikle hücum ve savunma organizasyonları üzerinde durdu. Oyuncuların istekli ve hırslı görüntüsü teknik heyeti memnun etti.
Özbelsan Sivasspor, taraftarı önünde oynayacağı bu önemli karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Ligde üst sıralara tırmanmak isteyen kırmızı-beyazlı ekip, Erzurumspor karşılaşmasını kritik bir viraj olarak görüyor.
Sivas temsilcisi, hazırlıklarını hafta boyunca sürdürecek. Takımda sakatlığı bulunan bazı oyuncuların durumu ise maç günü netlik kazanacak.
Özbelsan Sivasspor ile Erzurumspor arasında oynanacak karşılaşma, 11 Ocak 2026 Pazar günü saat 16.00’da Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda futbolseverlerle buluşacak.