Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
4°
Kangal Gündem Gazetesi | Galeriler | Asayiş | Kocaeli’de vurulan futbolcu 3 günlük yaşam savaşını kaybetti!

Kocaeli’de vurulan futbolcu 3 günlük yaşam savaşını kaybetti!

Kocaeli'de iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada ağır yaralanan ve aralarında Kağıtspor, Keçiörengücü ve 24 Erzincanspor gibi kulüplerde forma giyen 27 yaşındaki futbolcu Uğurcan Bekçi, yoğun bakımda süren 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Kocaeli'de iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada ağır yaralanan ve aralarında Kağıtspor, Keçiörengücü ve 24 Erzincanspor gibi kulüplerde forma giyen 27 yaşındaki futbolcu Uğurcan Bekçi, yoğun bakımda süren 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı
Kocaeli’de vurulan futbolcu 3 günlük yaşam savaşını kaybetti! 1

hayatını kaybetti

Kocaeli'de silahlı saldırıya uğrayan futbolcu Uğurcan Bekçi, 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.
 

1 / 4
Kocaeli’de vurulan futbolcu 3 günlük yaşam savaşını kaybetti! 2

Olay, 17 Aralık'ta gece saatlerinde Sanayi Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde meydana geldi. İki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Silahlı kavgaya dönüşen olayda futbolcu Uğurcan Bekçi (27), K.E.B. (27) ve İ.A. (31) vücutlarına isabet eden mermilerle yaralandı.
 

2 / 4
Kocaeli’de vurulan futbolcu 3 günlük yaşam savaşını kaybetti! 3

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından çevre hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralanan ve kariyerinde Kağıtspor, Körfez Spor Kulübü, Belediye Derincespor, 24 Erzincanspor ve Ankara Keçiörengücü gibi takımlarda forma giyen 27 yaşındaki kanat oyuncusu Uğurcan Bekçi entübe edildi. 
 

3 / 4
Kocaeli’de vurulan futbolcu 3 günlük yaşam savaşını kaybetti! 4

Yapılan tüm müdahaleye rağmen Bekçi, 3 günlük yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti.
Olaya ilişkin 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

4 / 4
Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...