Kırıkkale-Kayseri D765 karayolu üzerindeki Bağdat Köprüsü’nde akşam saatlerinde meydana gelen kazada, bir itfaiye aracı iki köprü arasına asılı kalarak durdu. Olayda araçta bulunan 3 itfaiye personeli yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, M.E. yönetimindeki 06 DH 2895 plakalı Makine Kimya Endüstrisi Kurumu’na ait itfaiye aracı, seyir halindeyken lastiğinin patlaması sonucu savrularak iki köprünün ara boşluğunda kaldı. Araç, köprünün hemen altından geçen Doğu Ekspres tren hattına ait yüksek gerilim tellerine metreler kala durarak olası bir faciayı önledi.

Kazada sürücü ve itfaiye personeli O.C. ile H.C. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.