reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
-2
Kangal Gündem Gazetesi | Sivas | Sivas’a Wushu Gururu: İlayda Emen Türkiye Zirvesinde

Sivas’a Wushu Gururu: İlayda Emen Türkiye Zirvesinde

Sivaslı sporcu İlayda Emen, Türkiye Wushu Kungfu ve Üniversiteler Arası Wushu Şampiyonalarında toplam 4 Türkiye şampiyonluğu kazanarak büyük başarı elde etti.

Sivaslı sporcu İlayda Emen, Türkiye Wushu Kungfu ve Üniversiteler Arası Wushu Şampiyonalarında toplam 4 Türkiye şampiyonluğu kazanarak büyük başarı elde etti.

MUHABİR: Haber Merkezi
MUHABİR: Recep Karataş

İlayda Emen’den Wushu’da Büyük Başarı: 4 Türkiye Şampiyonluğu

Sakarya’da 29-30 Aralık 2025 tarihlerinde düzenlenen Geleneksel Türkiye Wushu Kungfu Şampiyonası’nda sporcumuz İlayda Emen, gösterdiği üstün performansla 2 Türkiye Şampiyonluğu elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Başarılı sporcu, 21-22 Ocak 2026 tarihlerinde gerçekleştirilen Üniversiteler Arası Wushu Türkiye Şampiyonası’nda da üstün başarısını sürdürerek 2 Türkiye Şampiyonluğu ve kupa kazanarak ilimizi gururlandırdı.

Kazanılan önemli derecelerin ardından sporcumuz İlayda Emen ve Wushu Antrenörü Sayın Salih Orhan, İl Müdürümüz Şahin Ertem’i makamında ziyaret etti. Ziyarette elde edilen başarılar hakkında bilgi paylaşılırken, sporcunun azmi ve disiplinli çalışması takdirle karşılandı.

İl Müdürü Şahin Ertem, sporcumuzun Türkiye genelinde elde ettiği şampiyonlukların Sivas adına büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade ederek, İlayda Emen’i ve antrenörü Salih Orhan’ı tebrik etti. Ertem, genç sporcuların desteklenmesinin önemine vurgu yaparak başarıların artarak devam etmesini temenni etti.

Nazik ziyaretleri ve ilimizi başarıyla temsil eden derecelerinden dolayı sporcumuz İlayda Emen ile antrenörü Salih Orhan’a teşekkür edilerek, ilerleyen süreçte de yeni başarılar elde etmeleri dileğinde bulunuldu.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...