reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
-6°
Kangal Gündem Gazetesi | Gündem | Kayseri'de Hizmet ve Gönül Köprüsü: Büyükkılıç, Akar ve Okandan'dan İlçe Ziyaretleri

Kayseri'de Hizmet ve Gönül Köprüsü: Büyükkılıç, Akar ve Okandan'dan İlçe Ziyaretleri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Okandan, üç önemli ilçede: Hacılar, Develi ve Yahyalı’da teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla buluşarak birlik, hizmet ve gönül belediyeciliği mesajlarını güçlü bir şekilde yineledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Okandan, üç önemli ilçede: Hacılar, Develi ve Yahyalı’da teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla buluşarak birlik, hizmet ve gönül belediyeciliği mesajlarını güçlü bir şekilde yineledi.

KAYNAK: İHA

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Okandan; Hacılar, Develi ve Yahyalı ilçelerini ziyaret ederek, teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde birlik, hizmet ve gönül belediyeciliği vurgusu öne çıktı.

Başkan Büyükkılıç, ilçe ziyaretleri kapsamında TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile AK Parti İl Başkanı Hüseyin Okandan’ın katılımıyla üç ilçede bir dizi program gerçekleştirdi. Hacılar, Develi ve Yahyalı’da gerçekleştirilen ziyaretlerde hem ilçe teşkilatları hem de vatandaşlarla buluşan heyet, Kayseri’nin her köşesinde dayanışma, hizmet ve ortak akıl vurgusu yaptı.

Programların ilk durağı Hacılar olurken, heyet, Kayseri’nin ilk kadın ilçe başkanı Fazilet Kahraman ve yönetimini ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarı dileklerini iletti. Başkan Büyükkılıç, Hacılar’da yapılan yatırımların ilçeye çok yakıştığını belirterek,

"Yapılan hizmetlerle yeni bir Hacılar ortaya çıkmaya başladı. Kadınlarımızın siyaset ve hizmetteki gücü ilçemize yeni bir bereket katacaktır"

dedi.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar ise,

"Hacılar bizim için önemli. Bu Cumhuriyet, bu memleket, bu bayrak bizim. Hep birlikte çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz"

ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Okandan,

"Kayseri’nin ilk kadın ilçe başkanına hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Hacılar’da gördüğümüz samimiyet, hizmetlerin ne kadar doğru bir şekilde karşılık bulduğunu gösteriyor"

dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ayrıca Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ile birlikte 100 milyon TL bütçeli Kayseri Caddesi yol yenileme çalışmalarını inceledi.

Başkan Büyükkılıç, "Kayseri Caddesi altyapısı ve üstyapısıyla Hacılarımıza çok yakıştı" diyerek projeyi değerlendirdi.

Ziyaretlerin ikinci durağı Develi oldu. Büyükkılıç, Akar ve Okandan, yeni ilçe başkanı Ali Ekmen ve yönetimini ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç,

"Yeni ilçe başkanımıza ve yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum. Dur durak bilmeden, teşkilatlarımızla birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz"

dedi.

Son durak ise Yahyalı ilçesi olurken Başkan Büyükkılıç ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, İl Başkanı Okandan ile birlikte AK Parti Yahyalı İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Adem Sarıçiçek ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Başkan Büyükkılıç,

"Yahyalı bizim baş tacımız, gönlümüzde yer eden bir ilçemiz. Bu gönül insanlarına ne yapsak az"

dedi.

Akar ise,

"Bugüne kadar çok işler yapıldı, hizmet bayrağını daha da ileriye taşıyacağız. Büyükşehir Belediyemiz, hizmet anlayışıyla Anadolu’da örnek gösterilen bir konuma sahip"

diye konuştu.

Birlik, hizmet ve gönül belediyeciliği

Kayseri genelinde ilçelere yönelik yatırımları sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; ilçe ziyaretlerinde ’hizmette birlik, gönülde beraberlik’ anlayışını vurgulayarak,

"Kayseri’nin her köşesi bizim için kıymetlidir. Hemşehrilerimizin desteğiyle, her ilçemizi daha yaşanabilir hale getirmeye devam edeceğiz"

ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...