İmranlı Belediyesi’nden Ailelere Dev Destek: 2026’da Düğün, Kına ve Nişan Salonları Ücretsiz
İmranlı Belediye Başkanı Ali Ürek, “Aile ve Nüfus 10 Yılı” kapsamında alınan kararla 2026 yılı boyunca belediyeye ait düğün salonunun tüm çiftlere ücretsiz olacağını duyurdu. İmranlı Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2026–2035 dönemi için ilan ettiği “Aile ve Nüfus 10 Yılı” kapsamında genç çiftlere yönelik önemli bir destek kararı aldı.
Belediye Başkanı Ali Ürek’in öncülüğünde Belediye Meclisi’nde alınan karar doğrultusunda, 2026 yılı boyunca belediyeye ait düğün salonu tamamen ücretsiz olarak kullanılabilecek.
Uygulama yalnızca düğünleri değil, kına ve nişan törenlerini de kapsıyor. Başkan Ali Ürek, alınan kararın hem aile kurumunu güçlendirmeye hem de evlenecek gençlere ekonomik rahatlık sağlamaya yönelik olduğunu belirtti.

Başkan Ürek,
“Yeni yuva kuran çiftlerimizin yanında olmak istiyoruz. Düğün salonumuzdan 2026 yılı boyunca hiçbir ücret alınmayacak”
dedi.
İmranlı Belediyesi, bu kararın ilçe genelinde evlilik hazırlığı yapan vatandaşlara önemli bir katkı sağlayacağını ve aile odaklı sosyal politikaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.