Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
18°
Kangal Gündem Gazetesi | Galeriler | Genel | Jandarmadan tarım fuarında çiftçilere uyarı

Jandarmadan tarım fuarında çiftçilere uyarı

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hendek ilçesinde düzenlenen tarım fuarında vatandaşları trafik kuralları, dolandırıcılık ve aile içi şiddet konularında bilgilendirdi.

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hendek ilçesinde düzenlenen tarım fuarında vatandaşları trafik kuralları, dolandırıcılık ve aile içi şiddet konularında bilgilendirdi.

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı
Jandarmadan tarım fuarında çiftçilere uyarı 1


Sakarya Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı 6-9 Kasım tarihlerinde düzenlenen 7. Tarım, Hayvancılık Makinaları Teknolojileri Fuarı’na katılan vatandaşlara yönelik bilinçlendirme çalışması başlattı. Bu kapsamda fuar alanında kurulan stantlarda, Jandarma Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, "Temel Trafik Kuralları" ve özellikle traktörlerde "ROPS demiri" (devrilmeye karşı koruma sistemi) ile reflektör kullanımının önemini anlattı.

1 / 2
Jandarmadan tarım fuarında çiftçilere uyarı 2

Siber Şube Müdürlüğü personeli, "şüpheli telefon aramaları", "internet dolandırıcılığı" ve "banka/kredi tuzakları" gibi olaylara karşı alınması gereken tedbirler hakkında bilgi verdi. Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri ise "Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi" ile (KADES) uygulaması konularında vatandaşlara ve aile bireylerine broşür dağıttı.


 

Açıklamada, amacın vatandaşların mağduriyet yaşamadan önce tedbirli olmalarını sağlamak ve toplumun her kesiminde farkındalık oluşturmak olduğu belirtildi.

2 / 2
Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...