Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
2°
Kangal Gündem Gazetesi | Galeriler | Asayiş | Edirne’de masaj salonlarında fuhuş baskını, gizli bölmeler ortaya çıktı!

Edirne’de masaj salonlarında fuhuş baskını, gizli bölmeler ortaya çıktı!

Edirne’de 5 masaj salonuna düzenlenen eş zamanlı fuhuş operasyonunda 15 şüpheli gözaltına alındı.

Edirne’de 5 masaj salonuna düzenlenen eş zamanlı fuhuş operasyonunda 15 şüpheli gözaltına alındı.

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı
Edirne’de masaj salonlarında fuhuş baskını, gizli bölmeler ortaya çıktı! 1

15 kişi gözaltında 

Edirne’de 5 masaj salonuna yapılan eş zamanlı fuhuş operasyonunda 15 şüpheli gözaltına alınırken, işletmelerde gizli bölmeler ve zil sistemi tespit edildi.

1 / 5
Edirne’de masaj salonlarında fuhuş baskını, gizli bölmeler ortaya çıktı! 2

Masaj Salonlarında Yasa Dışı Faaliyet

Edirne Asayiş Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde faaliyet gösteren bazı masaj salonlarında işletme konusu dışında faaliyet yürütüldüğünü belirledi. Yapılan çalışmalarda, müşterilere fuhuş amaçlı teklifler yapıldığı, işletmelerin fuhuş için yer temin ettiği ve aracılık yoluyla haksız kazanç elde ettiği tespit edildi.

2 / 5
Edirne’de masaj salonlarında fuhuş baskını, gizli bölmeler ortaya çıktı! 3

3 Aylık Takip Sonrası

Yaklaşık 3 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından, 12 Aralık 2025’te 5 masaj salonuna eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 15 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden birinin, birden fazla kişiyle birlikte yağma suçundan 11 yıl 1 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu, ayrıca silahla yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından arandığı belirlendi.

3 / 5
Edirne’de masaj salonlarında fuhuş baskını, gizli bölmeler ortaya çıktı! 4

23 Kadın Mağdur Olarak İfade Verdi

Salonlarda çalışan 23 kadın mağdur sıfatıyla, fuhuş yaptığı tespit edilen ya da teklif yapılan 19 kişi ise bilgi alma sıfatıyla ifade verdi. Fuhuş yaptığı değerlendirilen diğer erkek şahısların ifadelerine de süreç içinde başvurulacağı bildirildi.

4 / 5
Edirne’de masaj salonlarında fuhuş baskını, gizli bölmeler ortaya çıktı! 5

Gizli Bölmeler Tespit Edildi

İşletmelerde yapılan aramalarda dijital materyaller, cinsel içerikli ürünler ve randevu defteri olarak kullanıldığı değerlendirilen evraklara el konuldu. Ayrıca bazı salonlarda gizli bölmeler bulunduğu ve denetimlere karşı zil sistemi kurulduğu tespit edildi.

5 / 5
Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...