Muhammed Emin Yıldırım, AGD Sivas Kadın Kollarının Düzenlediği Etkinlikte Okurlarıyla Buluştu
Sivas'ta kültürel ve edebi etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Ünlü yazar ve teolog Muhammed Emin Yıldırım, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Sivas Şubesi Kadın Kolları tarafından düzenlenen "Okur-Yazar Buluşmaları" programının bu seneki ikinci etkinliği kapsamında okurlarıyla bir araya geldi.

Program, 8 Aralık 2025 Pazartesi günü saat 12.00'de Salih Aşık Gençlik Merkezi'nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Okurların büyük ilgi gösterdiği buluşmada, Yıldırım hem eserleri hakkında bilgiler verdi hem de okurlarının merak ettiği soruları samimiyetle cevapladı.

AGD Sivas Şubesi Kadın Kollarının düzenlediği bu tür programlar, Sivaslı gençlerin ve edebiyatseverlerin değerli isimlerle doğrudan etkileşim kurmasına olanak sağlayarak kültürel hayata önemli bir katkı sunuyor. Muhammed Emin Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşen bu etkinlik, Sivas'taki edebi ve fikri ortamın canlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.
