HAKAN KELEŞ RÜZGARI

Geçtiğimiz haftaki Başakşehir galibiyetini daha anlamlı kılmak için bu hafta mutlaka kayıpsız geçilmeliydi. Bu anlamda Göztepe karşısında alınan galibiyetin çok değerli olduğunu düşünüyorum.

OYUN İÇİ

Sivasspor´un Robinho´nun eksikliğini hissetmedi desek yanlış olur. Özellikle oyun geçişlerinde Brezilya´lı yıldızı oldukça fazla aradı. Robinho´nun görevini zaman zaman Emre zaman zamanda Torje yapmaya çalışsa da yaptıkları pas hataları ile çıkışı fazlasıyla engellediler. Buna rağmen hücum etkinliğini sürekli artırma yoluna giden Sivasspor , Göztepe karşısında ilk golü atarak tam anlamıyla maçı kopardı.

VAR´A BİLE GİTMESİ YANLIŞ

Hakem Arda Kardeşler´in maçın kırılma anı olarak gördüğüm penaltı pozisyonunda oyunu devam ettirmesi bana göre tamamen yanlıştı. Sonrasında VAR sisteminin devreye girerek pozisyonu yeniden izletip penaltı verdirmesi Hakemi çok ciddi bir hatadan döndürmüş oldu. Yani VAR sistemi olmasaydı Sivasspor´un canı ciddi biçimde yana bilirdi

HAKAN KELEŞ FARKI NET ORTADA

Takımın başına geçtiği son 4 karşılaşmada aldığı 10 puanla takımı çıkışa geçiren Hakan Hoca´nın Teknik Adam performansı da oldukça başarılı. Özellikle skor üstünlüğünü yakaladıktan sonra yaptığı hamlelerle defans oyununu çok iyi oynayarak maçları tamamlayan Hakan Hoca´nın galibiyetlerde payı oldukça fazla. Hakan Hoca´ya güvenerek takımın ona emanet edilmesinin ne kadar doğru bir karar olduğunu şimdi daha iyi anlıyoruz.

ANKARAGÜCÜ MAÇI

Yükseliş dönemine giren Sivasspor´un Hakan Keleş´le birlikte yakaladığı bu rüzgarı Ankaragücü maçında da sürdüreceğini düşünüyorum. İsmail Kartal yönetiminde başarılı bir grafik çizen Ankara ekibinin Sivasspor karşısında sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum. Ev sahibi olma avantajını kullanarak Sivasspor´un Ankaragücü karşısında galibiyet almasını muhtemel görüyorum.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Sedat Doğan - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kangal Gündem Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kangal Gündem hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kangal Gündem editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kangal Gündem değil haberi geçen ajanstır.



Anket KANGAL BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
Tüm anketler