YILMAZ´DAN ZİYARET

Milli Savunma Komisyon Başkanı ve Sivas Milletvekili Sayın İsmet YILMAZ ilçemizde bulunan gölet ve barajlarda incelemelerde bulundu. YILMAZ, belediye başkanı Kürşat Apaydın´ı da ziyaret ederek başarılar diledi.

GÖLET VE BARAJLARI İNCELEDİ

DSİ Bölge Müdürü İsmail KAYA ile birlikte Bozarmut, Çat, Hüyüklüyurt ve Üçözü gölet ve barajlarını yerinde inceleyen Sivas milletvekili İsmet YILMAZ, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Gölet ziyaretinde ilçe kaymakamı Cuma Emeç, il genel meclis üyesi Emin Ünlüer ve ilçe başkanı Cihangir Kömürcü´de katıldı.

BELEDİYEYE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Daha sonra ilçe merkezine gelen YILMAZ, Kangal Belediye başkanı Kürşat Apaydın´a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. YILMAZ´a burada da yine kaymakam Cuma Emeç, il genel meclis üyesi Emin Ünlüer ve akparti ilçe başkanı Cihangir Kömürcü eşlik etti.

AMACIMIZ HİZMET

Ziyarette duymuş olduğu memnuniyeti ifade eden belediye başkanı Kürşat Apaydın, bu makamları ilçe halkına hizmet aracı olarak gördüklerini belirterek Kangal´a en güzel hizmeti vermenin gayreti içinde olacaklarını söyledi.

Belediye ziyaretinin ardından öğle namazını Kangal´ın tarihi camii Abdurrahman Paşa camiinde kılan Sivas milletvekili İsmet Yılmaz, komşu ilçe Gürün´e gitmek üzere ilçemizden ayrıldı

07 Ağu 2019 - 12:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kangal Gündem Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kangal Gündem hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kangal Gündem editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kangal Gündem değil haberi geçen ajanstır.