Teravihe giden öğrencilere Sivasspor atkısı

Kangal Kaymakamı Cuma EMEÇ teravihe giden öğrencilere sivasspor atkısı hediye etti. Kaymakam Emeç´in yaklaşımından oldukça memnun oldukları gözlenen öğrenciler duymuş oldukları mutluluğu ifade ederek teşekkürlerini ilettiler.

ÖRENCİK KÖYÜNDE İFTAR

Öte yandan köy ziyaretlerine ramazan ayında da devam eden Kaymakam Emeç her fırsatta vatandaşlara bir araya gelmeye gayret ediyor.

Bu kapsamda önceki gün Örencik köyünü ziyaret eden Kaymakam Cuma Emeç ve eşi iftar proramında köy halkıyla bir araya geldi.

Teravih namazı sonrası köy halkıyla bir süre sohbet eden Kaymakam Emeç, köyün sorunları hakkında köy muhtarı ve vatandaşlardan bilgi aldı.

İftar proğramına ilçe müftüsü karakol komutanı jandarma komutanı yazı ileri Müdürü eşlik ett.

Haber:Mahsun Demir

13 May 2019 - 19:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kangal Gündem Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kangal Gündem hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kangal Gündem editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kangal Gündem değil haberi geçen ajanstır.