Taksiciler Korsandan Yana Dertli

Ekonomik krizden ve korsan taksicilikten yakınan Kangal taksici esnafı oldukca sıkıntılı günler yaşıyor.

Taksici esnafının sorunlarına çözüm bulacak bir makam bulamadıklarını belirten Kangal Meydan Taksi durağı temsilcisi Süleyman Kaban, “Korsan taksicilik yaptığını tespit etttiğimiz kişileri jandarma ve emniyete bildirmemize rağmen maalesef şu ana kadar hiçbir sonuç alamadık. Zaten sezonluk çalışıyoruz ve işlerimiz de oldukca sıkıntılı. Bu ortamda birde hiçbir vergi vermeyen korsan taksiciler olunca eve ekmek götüremez olduk. Madem her önüne gelen taksicilik yapacaktı biz neden ticari ruhsat vergisi ödüyoruz bu durak niye var, Biz derdimizi nereye anlatacağız... Sonuç olarak korsan taksiciler ekmeğimizle oynuyorlar ve biz taksiciler buna bir an önce çözüm bulunmasını istiyoruz.” dedi.

04 Eki 2021 - 17:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kangal Gündem Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kangal Gündem hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kangal Gündem editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kangal Gündem değil haberi geçen ajanstır.