Kaymakam Savaş KONAK göreve başladı

Kangal Kaymakamlığı görevine atanan Savaş Konak 03.09.2013 tarihi itibariyle görevine başladı.

Malatya/ Kuluncak kaymakamı iken 20 Temmuz 2013 tarih ve 28713 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan atama kararına göre Kangal Kaymakamlığı görevine atanan Savaş Konak bugün itibariyle görevine başladı.

Kaymakam Konak, bundan önceki görev yeri olan Malatya-Kuluncak’ta çok verimli ve güzel bir dönem geçirdiğini belirterek Kuluncak gibi Kangal’a da hiç bir önyargı taşımadan geldiğini, burada da güzel bir çalışma dönemi geçirmeyi ümit ettiğini ifade etti.

Kaymakam Savaş Konak’ın öz geçmişini siz okuyucularımızla paylaşıyoruz.

1976 yılında Trabzon Şalpazarı İlçesi’nde doğan Savaş KONAK, ilk ve ortaöğrenimini Trabzon’da tamamladı. 2002 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

Mülki İdare Amirliği Mesleğine Mersin İli Kaymakam Adayı olarak başladı. Sakarya İli Hendek İlçesinde Kaymakam Refikliği, Nevşehir İli Kozaklı İlçesinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. 2007 yılında Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında “Demokratik Bir Açılım Olarak Bilgi Edinme Hakkı” tezi ile yüksek lisans öğrenimini tamamladı. Bir yıl süreli yurt dışı stajını Almanya’nın Baden-Württemberg Eyaletinde yabancı dil öğrenimi ve Alman Kamu Yönetimi üzerine yaptığı çalışmalarla tamamladı.

Son yıllarda milli eğitim ve özel idare başta olmak üzere oldukça sıkıntılı ve netameli günler geçiren ilçemiz, yapılan bu atamayla yeni bir heyecan ve toparlanma sürecine girmesi bekleniyor.. Bu vesileyle yapılan atamanın hayırlı olmasını temenni ediyor, Kaymakam Konak’a başarı ve kolaylıklar diliyoruz.

04 Eyl 2013 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kangal Gündem Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kangal Gündem hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kangal Gündem editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kangal Gündem değil haberi geçen ajanstır.