Kaymakam Demir´den 1 mayıs mesajı

Kaymakam Erinç Demir 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü vesilesiyle kısa bir mesaj yayınladı.

Kaymaka DEmir mesajında şu ifadelere yer verdi.

En kutsal kazanç alın teri ile elde edilen kazançtır. Kazandığı her bir liranın içerisinde işçilerimizin alın teri vardır.

Kovid 19 salgını nedeniyle içerisinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte sağlık çalışanları, güvenlik güçleri ve vefa sosyal destek ekiplerinin yanında gıda, temizlik ve sağlık ürünleri gibi hayati öneme sahip ürünlerin, üretiminden montajına kadar emek veren işçi kardeşlerimizinde büyük katkısı ve fedakarlığı vardır.

Ülkemizin gelişmesi ve ilerlemesi noktasında büyük bir fedakarlık gösteren başta ilçemizdeki işçi kardeşlerimiz olmak üzere tüm işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum.

02 May 2020 - 18:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kangal Gündem Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kangal Gündem hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kangal Gündem editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kangal Gündem değil haberi geçen ajanstır.