KANGALSPORDA GALİBİYET SEVİNCİ

Önceki karşılaşmalarında mağlubiyet almaktan bıkan Kangalspor bu hafta rakibini farklı yenerek galibiyet sevinci yaşadı.

Kangal ilçe satadında yapılan maçta adeta tek kale oynayan Kangalspor rakip kaleye karşı yaptığı ataklardan 5 gol çıkarmayı başardı. Kangalspor karşısında hiç bir varlık göstermeyen ve yediği gollerle şaşkına dönen misafir takım Ahmet Turan Gazispor, Kangalspora tek gol dahi atamayarak Sivas’a eli boş ve mahzun bir şekilde dönmek zorunda kaldı.

KAYMAKAM VE BAŞKAN’DA İZLEDİ

Kaymakam Ahmet Fatih SUNGUR, Belediye Başkanı Ahmet Kürşad APAYDIN’ında izlediği maçta Kangalspor güzel futboluyla göz doldurdu. Önceki gün Kangal İlçe Stadyumunda oynanan maçda kaymakam SUNGUR ve başkan APAYDIN, takımın teknik heyet ve futbolcularına bundan sonraki maçlarda da başarılar diledi.

Bizde kangalsporu tebrik ediyor bundan sonraki maçlarda da başarılar diliyoruz.

24 Oca 2022 - 19:04 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kangal Gündem Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kangal Gündem hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kangal Gündem editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kangal Gündem değil haberi geçen ajanstır.