Kangallı Şehit Polisin acısı memleketine ulaştı

Diyarbakır´ın Sur ilçesinde PKK´lı teröristlerin el yapımı bombayı patlatması sonucu şehit olan özel harekat polisi Kangal/ Köroğlu köyünden hemşehrimiz Kenan Ardıç´ın ateşi Sivas´a düştü.

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Sur ilçesinde sabah saatlerinde PKK´lı teröristlere yönelik gerçekleştirilen operasyon sırasında el yapımı bombanın patlaması ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Kangal nüfusuna kayıtlı özel harekat polis memuru Kenan Ardıç´ın (28) acı haberi Sivas Diriliş mahallesinde ikamet eden ailesine ulaştırıldı. Yetkililer şehadet haberini baba Cemal Ardıç´a verdi. Acı haberinin duyulmasının ardından şehidin evine Türk bayrakları asıldı. İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan da baba ocağına gelerek başsağlığı diledi.

DOĞUM GÜNÜNDE ŞEHİD OLDU

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü´de görev yapan ve geçici görev ile Diyarbakır´ın Sur ilçesine giden Kenan Ardıç´ın evli olduğu ve 2 yaşında bir erkek çocuğu olduğu öğrenildi. Şehit olan özel harekat polisi Ardıç´ın bugün doğum günü olduğu ve doğum gününde şehit olduğu öğrenildi. Şehidin eşi İmran Koç Ardıç´ın Erzincan´da olduğu ve acı haberi aldıktan sonra Sivas´a hareket ettiği öğrenildi.

CENAZE 2 OCAK CUMARTESİ GÜNÜ İKİNDİ NAMAZINDAN SONRA SİVAS ULU CAMİİNDEN KALKACAK

Kangal/ Köroğlu köyü muhtarının akrabası da olan şehit polis Kenan Ardıç´ın cenaze namazının 2 Ocak 2016 tarihinde ikindi namazına müteakiben Sivas Ulu Camiinden kaldırılacağı öğrenildi.

01 Oca 2016 - 16:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kangal Gündem Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kangal Gündem hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kangal Gündem editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kangal Gündem değil haberi geçen ajanstır.