Kangal ziyaretleri kapsamında kaymakam Ahmet Fatih Sungur’u, ilçe milli eğitim müdürlüğünü, halk eğitim merkezini ve ilçemizde bulunan tüm okulları ziyaret eden sendika yönetimi aynı günün akşamında ise Kangal Türk Eğitim Sen Başkanı Zikrullah Mutlu ‘un organize etmiş olduğu iftar proğramına katılan Yiğit ve beraberindeki heyet gazetemizi de ziyaret ederek sendika çalışmaları hakkında bilgi verdi.
TES Sivas Başkanı Yüksel Yiğit, Kangal ziyaretlerini kısaca özetleyerek şunları söyledi. “Türk Eğitim-Sen KANGAL Temsilciliğimiz tarafından verilen iftar programımıza katılım sağlayarak üyelerimiz ile biraraya geldik. Bu vesileyle tekrar İlçe Başkanımız Zikrullah MUTLU ve yönetim kuruluna teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.
"Türk Eğitim-Sen Sivas Şube Başkanlığı Ziyaret Programı" dahilinde KANGAL İlçemizdeki 19 kurumumuz ile gündüzünde ziyaret, akşamında iftar programında yönetim kurulunca, ilçe kaymakamlığı olmak üzere tüm eğitim kurumlarını ziyaret ederek güncel sendikal konular ve Türkiye Kamu-Sen ile Türk Eğitim-Sen olarak çalışmalarımız hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Bu vesileyler tekrar Sayın Kaymakamımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, kıymetli meslektaşlarımıza ve idarecilerimize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı şube başkanlığımız adına teşekkür ederiz.