İki Yılda Bütceyi ikiye katladık

Belediye Başkanı A. Kürşat Apaydın,  belediyeyi borç içinde aldıklarını ancak doğru adımlar atarak 2,5 yıl içinde belediye bütçesini ikiye katlamayı başardıklarını ifade etti.

Altyapı çalışmalarının büyük kısmını tamamlayıp üst yapı çalışmalarına başladıklarını söyleyen Kangal Belediye başkanı A. Kürşad Apaydın yoğun çalışma trafiği arasında belediye bütçesini de ikiye katladıklarını söyledi.

Konuyla ilgili değerlendirme yapan başkan Apaydın, “Belediyemizin 2020 yılı bütçesi 12 milyon, 2021 yılı bütçesi 17 milyon, 2022 bütçesi 21 milyon. 2020 yılı bütçesinin 12 milyonda tutturma ve yaklaşma oranı yüzde 97'ydi. 2021 yılının bütçesi 17 milyon ve 45 gün kaldı. Tutturma oranı yüzde 97-98'lerde olacak. 2022 bütçesi de geçtiğimiz dönem meclis ayında meclisimizin tamamından onaylanarak geçti. 20 milyonu da gelecek sene göreceğiz inşallah. Personelimizin dikkatli olması bizim bu işle alakalı ve ilgili olmamız, devamlı denetleyerek takipte olmamızla böyle güzel sonuçlar ortaya çıkıyor. 2 buçuk yıl içerisinde bütçeyi yüzde 100 oranında arttırdık. Yani 12 milyon bütçe bu dönemdeki bütçenin toplamı 20 milyon diğer dönemlerde de artacağını düşünürsek yüzde 100 gibi bir artırmayla gidiyoruz” şeklinde konuştu.

22 Kas 2021 - 20:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kangal Gündem Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kangal Gündem hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kangal Gündem editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kangal Gündem değil haberi geçen ajanstır.