Güzel çalışmalar yapılıyor

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen kaymakam Mehmet Bek, köy ziyaretleri kapsamında ilçemizin büyük köylerinden Havuz´u ziyaret etti.

Öncelikle Havuz ortaojuluna giderek öğrenci ve öğretmenlerle biraraya gelen Kaymakam Bek, Kadı Burhanettin meclisi ve Kangal Vefa derneğinin birlikte organize ettiği hacivat-karagöz oyununu öğrencilerle birlikte seyrettikten sonra karne dağıtım törenini gerçekleştirdi.

Törene Kangal Vefa derneği başkanı Önder Karakartal, köy muhtarı ile birlikte çok sayıda köy sakini de katıldı.

?Devlet milleti için vardır´ gibi güzel bir sloganla köy gezilerine devam eden Kaymakam Mehmet Bek, okul ziyaretinden sonra vatandaşlarla da biraraya gelerek bir süre sohbet etti. Eğitim, ekonomi ve terörle mücadele konusunda vatandaşlara çeşitli tavsiyelerde bulunan kaymakam Bek, köye dair sıkıntılarıda dinleyerek çözümü noktasında gayret göstereceklerini söyledi.

İLÇE MERKEZİNDEKİ PROGRMALRA DA KATILDI

Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirilen ve kaymakam Mehmet Bek´in de hazır bulunduğu Kadı Burhanettin Öğrenci Meclisi Projesi kapsamında gerçekleştirilen okul meclis başkanı seçiminde, aday öğrenciler kendilerini tanıtıp projelerini anlattı.

Konuşmaların ardından yapılan oylamada, Cumhuriyet Ortaokulu 8 -A öğrencisi Serap Türker başkan seçildi. Seçilen öğrenciyi tebrik eden Kaymakam Bek, yapmış olduğu kısa konuşmada okullardaki öğretmen-öğrenci işbirliğini vurgulayarak eğitimde kalitenin yükselmesi adına her konuda desteğe hazır olduğunu ifade etti.

Merkezi Ankara´da olan Kangal Vefa Derneğinin destekleriyle yapılan hacivat karagöz oyununun gösterimi Havuz köyünde olduğu gibi ilçe merkezindeki Kongre ortaokulunda da gerçekleştirildi. Yoğun ilgi gören gösteride öğrenciler oldukça neşeli dakikalar geçirirken oyun sonunda organizasyonu yapanlara teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

23 Oca 2018 - 14:43 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kangal Gündem Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kangal Gündem hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kangal Gündem editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kangal Gündem değil haberi geçen ajanstır.