Eğitimde SİVASİ Projesi bakanlıktan ödül aldı

Son bir yıldır devam eden ?Eğitimde SİVASİ Hareketi´ Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye Birincilik Ödülüne layık görüldü.

Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü, son yılların en önemli ataklarını gerçekleştiriyor. Medeniyet Temeli olan Eğitimde Sivasi Hareketi birincilik ödülü aldı. Büyük emeklerle ortaya konulan bu önemli çalışma Sivas´ın eğitim dirilişinin de başlangıcı olarak görülüyor. Bu uzun ve başarılı süreç BAKANLIK tarafından ödüle layık görüldü.

"Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" Bakanlık Ödül Töreni 28 Aralık 2015 tarihinde Başkent Öğretmenevi´nde Milli Eğitim Bakanı Nabi AVCI´nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Hantal Milli Eğitim yapısının ve beceriden yoksun pek çok Okul İdarecisinin direnişine rağmen, Milli Eğitim Eski Müdürü Zekeriya ÇINAR tarafından ortaya konulan ve şimdiki Milli Eğitim Müdürü Mustafa ALTINSOY tarafından da titizlikle uygulanan Eğitimde Sivasi Hareketi, duyarlı pek çok eğitimci tarafından beğeni ile takip ediliyor.

Sivas´ın eğitim daralmışlığının bu tür çalışmalar ile aşılacağına dikkat çeken pek çok eğitimci, dur durak bilmeden böyle güzel projelerin artarak devam etmesinin şehrin eğitim geleceğine önemli katkılar sunacağını dile getiriyorlar.

Eğitimde Sivasi Hareketi;

Kangallı Aşık Ruhsati

Bu proje kapsamında 7 Ocak Perşembe günü Kangallı Aşık Ruhsati´nin hayatını anlatan tyatro çalışması, Sivas Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından FYKM´de sahnelenecek.

01 Oca 2016 - 23:08 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kangal Gündem Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kangal Gündem hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kangal Gündem editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kangal Gündem değil haberi geçen ajanstır.