EĞİTİMCİ ALİ NACAK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yakalandığı amansız hastalık sonucu 64 yaşında yaşamını yitiren Elçibey İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Nacak son yolculuğuna uğurlandı.

Muhammed Demir

Elçibey İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü görevini sürdüren evli ve 2 çocuk babası Nacak, yakalandığı kanser hastalığıyla bir süre mücadele etti.

Perşembe günü rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Nacak, dün gece hayatını kaybetti.

Nacak için bugün Ulu Camii´de tören düzenlendi. Nacak´ın cenazesi ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Tekke Sıra Mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye vali Davut Gül ve İsmet Yılmaz´da katıldı

Törene Nacak´ın yakınları ile TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, Vali Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, diğer ilgililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Nacak, 1977 yılında Sivas İmam Hatip Lisesi´nde öğretmenlik mesleğine başladı. İlerleyen yıllarda Sivas İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerini de yürüttü.

Öte yandan Yılmaz ve Vali Davut Gül Demir Grup Sivasspor Kulübü´nü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile bir süre görüşen Yılmaz ve beraberindekiler kırmızı-beyazlı ekibe gelecek maçlarda başarılar dilediler.

İkili daha sonra Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal´ı makamında ziyaret ederek Ahilik Kültürü haftası etkinlikleri hakkında Köksal´dan bilgi aldılar. (Devamı sayfa 5´de)

18 Eyl 2018 - 16:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kangal Gündem Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kangal Gündem hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kangal Gündem editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kangal Gündem değil haberi geçen ajanstır.