Çetinkaya Muhtarı Tur’dan AGD’ye Ziyaret

Çetinkaya Muhtarı Cahit Tur ve Sacayağı köy muhtarı Ali Yılmaz Kangal Anadolu Gençlik Derneğini ziyaret etti.

Yapmış olduğu ahlak ve maneviyat eksenli faaliyetlerle adından bahsettiren Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kangal Temsilciliğine her kesimden destek gelmeye devam ediyor.

Çetinkaya muhtarı Cahit Tur ve Sacayağı muhtarı Ali Yılmaz, AGD’nin gençlere yönelik yapmış olduğu faaliyetleri takdirle karşıladıklarını belirterek ilçemiz gençliğine manevi açıdan önemli katkılar sunduğunu ifade ettiler.

Bu vesileyle yapılan çalışmalar için dernek yönetimine teşekkürlerini ileten Tur ve Yılmaz, ellerinden geldiğince maddi manevi her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.

Dernek temsilcisi Harun Şahinol ise ziyaretten duymuş oldukları memnuniyeti ifade ederek Tur ve Yılmaz’a göstermiş oldukları duyarlılık için teşekkürlerini iletti.

21 Nis 2015 - 23:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kangal Gündem Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kangal Gündem hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kangal Gündem editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kangal Gündem değil haberi geçen ajanstır.