Bilgi yarışmasının galibi Cumhuriyet Ortaokulu

Kadı Burhanettin öğrenci meclisi kapasamında yapılan ortaokullar arası bilgi yarışmasının Kangal ayağında ilçenin başarılı okullarından Cumhuriyet orataokulu yine birinci olmayı başardı.

İlçe genelinde 12 okulun katıldığı yarışmada şampiyon olan Cumhuriyet Ortaokulu Nisan ayının ikinci haftasında il merkezinde yapılacak yarışmalarda Kangal´ı temsil edecek.

Kadı Burhanettin Öğrenci Meclisleri Sivas Ortaokullar arası Bilgi Yarışması kapsamında Kangal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 12 ortaokul arasında yapılan bilgi yarışmasının finalinde şampiyon olan takım Cumhuriyet Ortaokulu oldu.

Koç Anadolu Lisesi spor salonunda yapılan bilgi yarışması nın finalinde Cumhuriyet Ortaokulu, Yatılı Bölge Ortaokulu, 75.Yıl Ortaokulu ve Kuşkayası Ortaokulunu temsil eden öğrenciler arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı.

Finalde yaşanan mücadeleyi ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa ALKAN, Milli Eğitim Şube Müdürü Şahin KARTAL Okul Müdürleri, Öğretmen ve Öğrenciler heyecanla takip etti.

Ortaokullar arası bilgi yarışmasının finalinde Cumhuriyet Ortaokulu 1.nci, Aynı puanda kalan Yatılı Bölge Ortaokulu ve 75.Yıl Ortaokulu 2.nci Kuşkayası Ortaokulu ise 3.ncü oldu.

11-13 Nisan arasında il merkezinde yapılacak olan yarışmalarda ilçemizi Cumhuriyet Ortaokulu temsil edecek. Kangal´ı en güzel şekilde temsil edeceğine inandığımız Cumhuriyet Ortaokuluna başarılar diliyoruz.

27 Mar 2018 - 23:41 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kangal Gündem Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kangal Gündem hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kangal Gündem editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kangal Gündem değil haberi geçen ajanstır.