ALKAN, YENİDEN GÖREVDE

Daha önce ilçemizde kısa bir süre görev yapan Mustafa Alkan, tekrar Kangal ilçe milli eğitim müdürlüğüne atandı.

Yaklaşık iki yıl önce 2016 yılının Nisan ayında Kangal ilçe milli eğitim müdürlüğüne atanan ancak çok kısa süren görev süresinin ardından yıl bitmeden yeniden eski görev yeri olan Yıldızeli imam hatip lisesi müdürlüğüne dönen Mustafa Alkan, dün itibariyle yeniden ilçemizde milli eğitim müdürü olarak göreve başladı.

NEREDE KALMIŞTIK?

Önceki atanmasında gayretli davranışları ve herkesle kurmuş olduğu sağlıklı iletişim ile ilçede olumlu bir imaj bırakan Alkan, bir buçuk yıl aradan sonra ?Nerede kalmıştık´ diyerek eski görev yeri olan Kangal ilçe milli eğitim müdürlüğüne yeniden dönmüş oldu.

Uzun süredir adeta deneme tahtasına dönen ilçe milli eğitim müdürlüğünde artık istikrarlı bir hizmet çizgisinin oluşturulması adına; Alkan´ın başarılı işlere imza atacak kadar kalıcı olmasını temenni ediyoruz.

Mustafa ALKAN kimir?

1976 Sivas/ Yıldızeli doğumlu olan ve ilk öğürenimini Yıldızelinde tamamlayan Mustafa Alkan, orta öğrenimini Sivas Merkez İmam Hatip lisesinde tamamlandı. 1994 yılında girmiş olduğu Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 1999 yılında mezun olan Alkan, 2000 yılında öğretmenlik hayatına başladı. Alkan, halen Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi, Planlaması ve Ekonomisi alanında Yüksek Lisans yapmaktadır.

Beş yılı doğu ve güneydoğu olmak üzere memleketin çeşitli yerlerinde öğretmenlik, müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü yapan Alkan, 2010 yılında Zara´ya atandıktan sonra burada dört yıl boyunca Zara milli eğitim şube müdürlüğüne vekalet etti.

2014 yılının Aralık ayında doğum yeri olan Yıldızeli´ne tayin giderek Yıldızeli Anadolu İmam Hatip Lisesinde 16 aydır asaleten okul müdürlüğü yaptıktan sonra 11.04.2016 tarihinde Kangal ilçe milli eğitim müdürlüğüne atanan Mustafa Alkan,altı ay olmadan yeniden Yıldızeli İmam hatip lisesindeki görevine dönmüştü. Yaklaşık birbuçuk yıl sonra Kangal İlçe Müdürlüğü görevine yeniden atanan Mustafa ALKAN, 15 Ocak 2018 Pazartesi itibariyle ilçemizdeki görevine başlamış oldu.

ÇETİNKAYA LİSESİNİN BAŞARINA KAYITSIZ KALMAMIŞTI

Bir köy okulu olmasına rağmen 2016 yılında yapılan bilgi yarışmasınında anlı-şanlı birçok okulu geride bırakarak il birincisi olan Çetinkaya Lisesinin başarısına o dönemdeki yöneticilerin çoğu kayıtsız kalırken ilçe milli eğitim müdürü olarak Mustafa Alkan´ınköy muhtarı Cahit Tur ile birlikte olabildiğince Çetinkaya Lisesine destek vermeye çalışması köy halkı ve eğitim camiası tarafından takdirle karşılanmıştı.

16 Oca 2018 - 10:35 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kangal Gündem Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kangal Gündem hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kangal Gündem editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kangal Gündem değil haberi geçen ajanstır.