10 BİN ÇAM FİDANI DAĞITILDI

Kangal Belediyesinin dağıtmış olduğı çam fidanları adeta kapışıldı

Kangal belediyesi başlatmış olduğu ağaç dikme kampanyası kapsamında ilçe halkına 10 bin çam fidanı dağıttı.

Cuma namazı çıkışı çarşı merkezinde bulunan camii önünde dağıtımı gerçekleştirilen çam fidanını vatandaşlar adeta kapıştı. Üçer-beşer aldıkları çam fidanlarıyla evlerinin yolunu tutan vatandaşlar bu hizmete aracılık yapan belediyey teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Belediye başkanı Mehmet Öztürk de ağaçlandırmanın öneminde dikkat çekerek daha yeşil ve güzel bir Kangal için her yıl böyle bir kampanya düzenlediklerini söyledi. Öztürk, vatandaşlardan almış oldukları fidanları toprakla buluşturmaları ve büyüyene kadar sulamalarını ihmal etmemelerini talep etti.

03 Nis 2018 - 23:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kangal Gündem Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kangal Gündem hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kangal Gündem editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kangal Gündem değil haberi geçen ajanstır.