?Minik Yiğidolar Takımına Sahip Çıkıyor´

2023´e Doğru Eğitimde Dönüşüm Projesi´ kapsamında kırsalda yaşayan çocukların Sivasspor sevgisi ile buluşturulması ve yaşadığı ili tanıması amacıyla Valiliğimiz öncülüğünde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün koordinesinde başlatılan ?Minik Yiğidolar Takımına

Etkinlik kapsamında bu haftada Ulaş ilçe merkezi ve köylerinden gelen öğrenciler, Vali Salih Ayhan´ın makamında bir araya geldiler.

Vali Ayhan, yaptığı konuşmada; ?Sivas Valiliği makam odası tarihi boyunca hiç bu kadar güzel olmamıştı. Bu güzelliği siz oluşturdunuz. Burası sizlerin makamı, sizleri çok seviyoruz, mutluluk verdiniz. Rabbim güzelliğinizi daim eylesin, bahtınız açık olsun.? dedi.

Çocuklara valilik hakkında bilgiler veren Vali Ayhan, ?Sportif ve kültürel amaçlı bu projeyle çocuklarımızın ruh ve gönül dünyalarına dokunmayı amaçlıyoruz. Hem ilimizi yakından tanımalarını hem de Sivasspor maçlarıyla taraftar ruhunu hissetmelerini istiyoruz. Hafızalarına bir anlamda da bu şehre dair, takımlarına ve devlet büyüklerine dair anı biriktiriyoruz. Her şey okulda ders değildir. Her şey sınıflarda bulunmaz. Bizim görevimiz bu imkânları sizlere sağlamak. Bu makamda oluşan güzelliği anlatmaya kelimeler yetersiz kalıyor. ?Minik Yiğidolar Takımına Sahip Çıkıyor´ projesine destek ve emek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.? diye konuştu.

Vali Ayhan, proje kapsamında Sivas´ta oynanacak her maçta ilimize gelecek 100´ü aşkın öğrencinin ilimize gezerek yakından tanıma imkânı bulacağını ifade ederek, ?Valilik ziyareti ve yemek ikramının ardından çocuklarımız yeni 4 Eylül Stadyumu´nda Sivasspor maçını takip edecekler. Şehrin imkanlarından faydalanacaklar. Bir sezon içinde yaklaşık 2 bin çocuğun projeden faydalanmasını sağlayacağız." şeklinde konuştu.

18 Ara 2018 - 12:09 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kangal Gündem Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kangal Gündem hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kangal Gündem editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kangal Gündem değil haberi geçen ajanstır.